Predstavitev

stubeljO podjetju

Predstavitev

Podjetje Stubelj d.o.o. je proizvajalec dizelskih in plinskih elektroagregatov, kogeneracijskih naprav, elektroagregatov na dvojno gorivo (dizel in plin) in elektroagregatov gnanih z alternativnimi viri energije (bio-dizel, bio-plin). Proizvodni program obsega elektroagregate moči od 30 – 3500 kVA. Letno proizvedemo okrog 120-150 enot elektroagregatov.

Predstavitev Predstavitev Predstavitev

Poleg proizvodnje elektroagregatov opravljamo tudi ostale povezane storitve in proizvode, kot so svetovanje kupcem, tehnična podpora pri pripravi projektne dokumentacije, montaža elektroagregatov, servisiranje, predelava komandnih in krmilnih elektro omar, intervencijski servisi in nadzor elektroagregatov z našega nadzornega centra, vzdrževanje in testiranje elektroagregatov.

Pri naših izdelkih uporabljamo le vrhunske dobavitelje, kot so za motorje Volvo, Perkins, Iveco, Lombardini, MAN, MTU; generatorje Stamford, Mecc Alte, Marelli, Sincro, Leroy Somer… V naši proizvodnji izdelamo kompleten elektroagregat in to je mehanski del: podnožje, ohišje, rezervoar kakor tudi električni del: krmilno preklopna omara (ročna, avtomatska, sinhronizacijska in kogeneracijska komandna omara), prenos podatkov na nadzorni sistem. Prav zaradi tega smo zelo fleksibilni in se lahko prilagodimo željam kupcev v najmanjše podrobnosti.

Našo kvaliteto in tehnično dovršenost lahko potrdijo tudi referenčni objekti, kjer so montirani naši elektroagregati, kot so: oddajniki RTV Slovenija; hidro elektrarne na Dravi, Savi in Soči; protokolarni objekt Brdo pri Kranju, računalniški center Najdi.si, Deželna banka Slovenije Ljubljana, protipoplavna črpališča v Celju, čistilne naprave – Maribor, Zalog, Radovljica, Koper; žičnica Kanin (2100 m nadmorske višine), Bolnišnica Stara Gora, policijske postaje, trgovski centri, knjižnice, in še mnogo drugih.

Zelo bomo veseli, če se boste obrnili na nas za kakršnekoli informacije in potrudili se bomo ponuditi vam naše najboljše rešitve!

BiH

  • +387 32 24 58 37
  • stubelj@bih.net.ba
  • Stubelj Co. d.o.o.

    g. Sabahudin Šerić

    Fra Grge Martića br.15

    BiH - 72 000 Zenica

Kosovo

Makedonija